Visum Turkije iDeal

visum Turkije iDealHeb jij ook minutenlang, misschien wel urenlang in die verschrikkelijke rijen op de vluchthaven in Turkije gestaan om visums te regelen? Wat is er erger dan te verlangen naar je welverdiende vakantie, maar eerst nog zwoegen om in Turkije te komen. Gelukkig zijn deze nare gedachtes voor altijd verleden tijd én wordt het je alleen maar makkelijker gemaakt. Wij informeren jou over mogelijkheden van het Visum Turkije iDeal.

November 2014

Vanaf November 2014 is het niet meer mogelijk om je visum op de vluchthaven te kopen. Dus er zijn andere manieren bedacht om jou makkelijk te voorzien van het verplichte visum. En geloof ons, dat is zoveel makkelijker en relaxter dan de eeuwige wachtrijen op de vluchthaven in Turkije! Je kan gewoon doorlopen en je bent nóg eerder op de plaats van bestemming.

Buiten het feit dat je alsnog het Turkse visum voor 20 dollar bij de overheid in Turkije kan kopen, zijn er makkelijkere manieren die je al zittend vanuit je eigen huis kan uitvoeren. Namelijk via het internet. Er zitten zoveel voordelen aan deze manier verbonden, dat het gewoon onhandig is als je het visum niet via het internet aanvraagt.

Waarom E-visum

Wat zijn dan de zodanige voordelen, vraag je je af? Er zijn verschillende redenen dat het zoveel handiger is om een E-visum aan te vragen. Wij zullen er een paar voor je op een rijtje zetten:

  1. Je kan het makkelijk vanuit huis aanvragen;Turks visum
  2. Het is binnen 5 minuten geregeld;
  3. Je kan het formulier in het Nederlands invullen;
  4. Je hebt binnen 24 uur je E-visum in je e-mailbox zitten. Mogelijkheid tot postverzending is er ook;
  5. Makkelijkere betaalmogelijkheden.

Visum Turkije iDeal betaaloptie

Misschien is punt 5, makkelijkere betaalmogelijkheden, misschien wel het allergrootste voordeel. Voorheen moest je verplicht in bezit zijn van een creditcard wilde je je visum betalen. Niet iedereen is in bezit van een creditcard en daarom werd het al gauw lastig om deze betaling succesvol af te ronden. Weg met al deze onhandigheden!

Momenteel bieden organisaties visums aan die je op alle mogelijke manieren makkelijk kan betalen. Er worden zodanig veel verschillende betaalmogelijkheden aangeboden, dat het bijna een kunst wordt om deze betaling níet succesvol af te ronden. Zo kan de consument ook betalen door middel van iDEAL. TurkijeiDEAl is een betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. Hierdoor kunnen ze snel, betrouwbaar en efficiënt de visums afrekenen.

Uiteraard zijn er meer betaalmogelijkheden, zoals PayPal, MisterCash, de creditcard of er kan gebruik gemaakt worden van een overschrijving.

Wat houdt jou nog tegen om een E-visum aan te vragen? Niets toch? Lekker onbezorgd gaan genieten van je welverdiende vakantie in Turkije!