Kosten E-visum Turkije

Voorheen was het mogelijk om een Turks visum aan te vragen op de vluchthaven in Turkije. Om via deze manier een Turks visum aan te vragen, isVisum kosten verleden tijd. Daarom hebben verschillende organisaties de mogelijkheid aangeboden om het visum via het internet aan te vragen. Het zogenoemde E-visum. Eerlijk is eerlijk, de kosten E-visum Turkije zijn wat meer dan wanneer je een visum op de luchthaven kocht of bij de Turkse overheid, maar daarvoor krijg je diverse voordelen ervoor terug.

Voordelen E-visum

Buiten het feit dat je binnen enkele minuten je visum geregeld hebt, je visum zelf binnen enkele uren (maximaal 24 uur) in je eigen e-mailbox hebt zitten en je het invulformulier in het Nederlands kan invullen, kan je het visum veel makkelijker betalen via (online) betaalmogelijkheden en tenslotte staan de meeste organisaties telefonisch altijd voor je klaar! Zelfs tijdens de vakanties.

(Online) betaalmogelijkheden

Op de vluchthaven kon je alleen met een creditcard of met dollars betalen. Tegenwoordig kan je je Turkse Visum nog wel bij de Turkse overheid aanvragen, maar daar kan je ook alleen nog maar met een creditcard te betaling afronden. Overigens dien je het invulformulier in het Engels en/of Turks in te vullen, waardoor er eventuele onduidelijkheid kan ontstaan. Ga daarom vertrouwd en Bealen via iDealzelfverzekerd op stap met het E-visum op zak.

De meeste organisaties die Turkse E-visums aanbieden, bieden je ook verschillende manieren om de betaling af te ronden. Zo zijn er verschillende online betaalmogelijkheden, zoals iDeal, PayPal, MisterCash, creditcard of door middel van een overschrijving. Oftewel, genoeg manieren om jouw betalingen op een makkelijke manier af te ronden.

Kosten E-Visum Turkije

Als je je visum op de vluchthaven wilde aanvragen of momenteel bij de Turkse overheid wilt aanvragen, dan betaal je zo`n 20 dollar voor een visum. Omgerekend is dat rond de 15 euro voor een Turks visum.

De kosten voor een E-Visum zitten eerder rond de 25 euro. Deze kosten zijn inderdaad wat meer dan een Turks visum op de vluchthaven of bij de Turkse overheid, maar de grote voordelen laten je daarbij dan ook niet in de steek. Er zit momenteel niet heel veel anders op, dan makkelijk, snel en betrouwbaar een E-visum via het internet aan te vragen.Visumaanvraag

Een goede site die deze E-visums makkelijk, snel én betrouwbaar aanbiedt, is de organisatie Turkije Visum Online. Zij bieden ook de vele voordelen van het E-visum en staan de hele vakantie voor je klaar om je te helpen bij vragen.